skip to Main Content
Macam Tak Percaya ! KAJIAN BARAT Turut Mengakui Khasiat Susu Kambing Kurma Untuk Dapatkan Zuriat & Prestasi Seksual !

Macam Tak Percaya ! KAJIAN BARAT Turut Mengakui Khasiat Susu Kambing Kurma Untuk Dapatkan Zuriat & Prestasi Seksual !

Setiap pasangan Suami isteri sudah tentu mengidamkan zuriat bagi menyambung salasilah keturunan dan menjadi permata hati rumahtangga. Namun begitu terdapat ramai juga pasangan yang masih berusaha pelbagai cara namun masih belum mendatangkan sebarang berita gembira. Pelbagai usaha telah dilakukan malah ada yang berhabis ribuan ringgit bagi menjalani rawatan kesuburan dan pelbagai alternatif lain. Masalah ini berpunca dari pelbagai faktor, namun penting untuk pasangan suami isteri berpegang pada Konsep ‘Anak itu Rezeki’ dan mungkin Rezeki untuk mereka masih belum tiba. Dengan pegangan ini, pasangan suami isteri akan menjadi lebih tenang dan dapat merasai bahagia seperti pasangan lain.

Dari Perspektif islam, Allah s.w.t telah memberi motivasi melalui kisah Nabi Zakaria a.s yang menimang Cahaya Mata Pertamanya pada Usia 99 Tahun !dan Allah telah sediakan doa untuk diamalkan oleh kita untuk ikhtiar mendapatkan zuriat:

nak dapat anak

nak dapat anak

Kajian Barat telah membuktikan kebaikan Susu Kambing dan Kurma untuk Prestasi Seks dan Kesuburan.

Terdapat Hampir 10 Website dari pelbagai sumber dipercayai mengesahkan Kebaikan Susu Kambing Kurma untuk Pasangan yang sedang berusaha mendapatkan Zuriat.

Dua daripadanya kami Sertakan disini :
1 – http://www.stylecraze.com/articles/top-10-health-benefits-of-dates/
2 – http://naturalsociety.com/health-benefits-of-dates-7-reasons-eat-date-fruit/

Namun begitu, pengamalan secara konsisten amat penting untuk memastikan kebenaran kajian ini.

Tidak ramai Pasangan Suami Isteri yang mempunyai masa untuk merebus dan menyediakan Susu Kambing dan Kurma Setiap hari untuk diminum.

Atas rasa prihatin akan masalah ini, Puan Yati, Pengasas LAZZ Susu Kambing Kurma telah mewujudkan Susu Kambing Kurma yang telah dipasteur, dinyah-bau hamis, tanpa menjejas kesegaran dan khasiatnya.

ikhtiar-hamil-4

Namun begitu, Pengamalan Susu Kambing Kurma tanpa ilmu juga tidak membantu. LAZZ telah menyediakan Tips-tips yang penting untuk menjadikan kaedah Semulajadi ini lebih berkesan setanding dengan perubatan moden. Juga terdapat beberapa Makanan yang dilarang ambilannya bagi memastikan proses ikhtiar hamil ini berjalan lancar.

Pada ketika itu Bulan September 2015, belum ada lagi mana-mana Pengeluar Susu Kambing yang mewar-warkan kebaikan Susu Kambing Kurma untuk Pasangan Ikhtiar Hamil.Lalu Syarikat Lazz Mula Menyebarkan Kebaikan Susu Kambing Kurma Untuk Ikhtiar Hamil melalui Internet,

research-post-ikhtiar

dengan izinNYA, dalam tempoh genap Setahun Menyebarkan Kebaikan Lazz, Pihak HQ telah mengumpul genap 120 Testimoni Berjaya Hamil dengan asbab amalkan LAZZ Susu Kambing Kurma. Ini bermaksud, setiap 3 Hari, terdapat 1 Pengguna LAZZ Yang telah disahkan Hamil.

Testimoni Berjaya Hamil

testimoni berjaya hamil lazz

Pelbagai Lagi Fungsi dan Khasiat dari Pengamalan LAZZ. Selain membantu untuk Kesuburan, ia juga membantu:
1) Menguatkan Rahim bagi Wanita yang kerap alami keguguran
2) Menstabilkan Hormon yang kurang
3) Membantu Mengaturkan Haid
4) Menambah Darah (HB)

dan Pelbagai lagi Khasiat mengikut peringkat Umur, memandangkan LAZZ ialah produk bersifat Organik dan tidak mendatangkan kesan sampingan.

nak zuriat

cod-servis

Back To Top